Reacties

Hieronder vindt u reacties en verhalen van mensen waarmee ik samen heb gewerkt.
Wilt u zelf een reactie geven? Stuurt u dan een email met uw reactie naar mariejanne.g@gmail.com of maak gebruik van het contactformulier.

7 thoughts on “Reacties

 1. REACTIE:
  Lieve Mariejanne,

  Tijdens de sessies bij jou heb ik diverse ikken van mij met elkaar mogen laten versmelten. Een proces van acceptatie van onder andere de verdrietige, boze, blije en gelukkige Els is in gang gezet. Jij hebt dit op een zeer heldere, liefdevolle, krachtige wijze begeleidt, waarbij je volledig vertrouwd op je intuïtie.

  Na afloop van de sessies heb je me een mooie afbeelding gegeven met onderstaande tekst:

  “Ik voel me als een pelgrim die een weg zonder einde bewandelt. De weg en het zoeken, dat is wat je vormt en verandert.”

  Jij bent op mijn weg gekomen en hebt een stuk met me meegelopen en meegezocht waardoor ik word gevormd en mag veranderen. Dankjewel daarvoor.

  Liefs

 2. En dan zie ik deze tekst ook nog voorbij komen.
  Wat een mooie aanvulling op mijn sessies bij jou.

  De bevrijding van emoties ligt niet in het onderdrukken

  of vermijden ervan, maar in het totaal ervaren ervan.

  Emoties bevrijden zichzelf, als ze de ruimte krijgen om gevoeld te worden.

  Els

 3. Het waren confronterende ‘ontmoetingen’ die mij inzicht brachten en de mogelijkheid om om sturing te geven aan mijn eigen keuzes en emoties. Ik heb de sessies als heel leerzaam ervaren en Mariejanne als kundig begeleider .

  Mijn gedicht: Leren loslaten, van Voltaire. Bij ieder afscheid, bij iedere teleurstelling, leer ik meer en meer de kracht van binnen te zoeken en te vinden. Ik kan een idee, een vriendschap, een familierelatie, losjes vasthouden, zodat ik er niet emotioneel in gevangen zit, en op eigen kracht verder kan.

  Anoniem

 4. Reacties op de website:
  mooi, helder, persoonlijk en uitnodigend.

  Moet zeggen dat het echt bijzonder is geworden

  Proficiat! Wat een werk!

  C.

  Ziet er heel goed uit!! Open ruimte om in te werken. Straalt rust en balans uit. Goed werk!

  F.

 5. Ik heb je website bekeken, ik was benieuwd of je hem al af had.
  WAT ZIET HET ER GEWELDIG UIT! ECHT.
  Ik heb met plezier en verwondering alles bekeken en geluisterd.
  Kleurrijk en inspirerend.

  Liefs,
  A

 6. Met Mariejanne heb ik 3x een familieopstelling gedaan. Hierbij is de relatie met mijn jongste zus helderder geworden, waardoor ik mijn verwachtingen bijgesteld heb. De relatie is nu (weer) ontspannen.
  In een andere sessie zijn eigenschappen, waar ik niet blij mee was, aangekeken. Het is duidelijk geworden waar deze vandaan komen. Door het proces met Mariejanne is de negatieve lading eraf gegaan. Ik oefen nu om grip op die eigenschappen te krijgen en ze positief voor me te laten werken. Hierdoor voel ik me vrijer en krachtiger.

  Mariejanne stelt je op je gemak en stuurt je professioneel door de sessie heen: van je hoofd naar je hart, waarbij ze je gevoelens zo’n kant op weet sturen, dat opeens het inzicht komt.

  Lieve groet,
  anoniem

Leave a Reply