Reacties

Hieronder vindt u reacties en verhalen van mensen waarmee ik samen heb gewerkt.
Wilt u zelf een reactie geven? Stuurt u dan een email met uw reactie naar mariejanne.g@gmail.com of maak gebruik van het contactformulier.

10 thoughts on “Reacties

 1. REACTIE:
  Lieve Mariejanne,

  Tijdens de sessies bij jou heb ik diverse ikken van mij met elkaar mogen laten versmelten. Een proces van acceptatie van onder andere de verdrietige, boze, blije en gelukkige Els is in gang gezet. Jij hebt dit op een zeer heldere, liefdevolle, krachtige wijze begeleidt, waarbij je volledig vertrouwd op je intuïtie.

  Na afloop van de sessies heb je me een mooie afbeelding gegeven met onderstaande tekst:

  “Ik voel me als een pelgrim die een weg zonder einde bewandelt. De weg en het zoeken, dat is wat je vormt en verandert.”

  Jij bent op mijn weg gekomen en hebt een stuk met me meegelopen en meegezocht waardoor ik word gevormd en mag veranderen. Dankjewel daarvoor.

  Liefs

 2. En dan zie ik deze tekst ook nog voorbij komen.
  Wat een mooie aanvulling op mijn sessies bij jou.

  De bevrijding van emoties ligt niet in het onderdrukken

  of vermijden ervan, maar in het totaal ervaren ervan.

  Emoties bevrijden zichzelf, als ze de ruimte krijgen om gevoeld te worden.

  Els

 3. Het waren confronterende ‘ontmoetingen’ die mij inzicht brachten en de mogelijkheid om om sturing te geven aan mijn eigen keuzes en emoties. Ik heb de sessies als heel leerzaam ervaren en Mariejanne als kundig begeleider .

  Mijn gedicht: Leren loslaten, van Voltaire. Bij ieder afscheid, bij iedere teleurstelling, leer ik meer en meer de kracht van binnen te zoeken en te vinden. Ik kan een idee, een vriendschap, een familierelatie, losjes vasthouden, zodat ik er niet emotioneel in gevangen zit, en op eigen kracht verder kan.

  Anoniem

 4. Reacties op de website:
  mooi, helder, persoonlijk en uitnodigend.

  Moet zeggen dat het echt bijzonder is geworden

  Proficiat! Wat een werk!

  C.

  Ziet er heel goed uit!! Open ruimte om in te werken. Straalt rust en balans uit. Goed werk!

  F.

 5. Ik heb je website bekeken, ik was benieuwd of je hem al af had.
  WAT ZIET HET ER GEWELDIG UIT! ECHT.
  Ik heb met plezier en verwondering alles bekeken en geluisterd.
  Kleurrijk en inspirerend.

  Liefs,
  A

 6. Met Mariejanne heb ik 3x een familieopstelling gedaan. Hierbij is de relatie met mijn jongste zus helderder geworden, waardoor ik mijn verwachtingen bijgesteld heb. De relatie is nu (weer) ontspannen.
  In een andere sessie zijn eigenschappen, waar ik niet blij mee was, aangekeken. Het is duidelijk geworden waar deze vandaan komen. Door het proces met Mariejanne is de negatieve lading eraf gegaan. Ik oefen nu om grip op die eigenschappen te krijgen en ze positief voor me te laten werken. Hierdoor voel ik me vrijer en krachtiger.

  Mariejanne stelt je op je gemak en stuurt je professioneel door de sessie heen: van je hoofd naar je hart, waarbij ze je gevoelens zo’n kant op weet sturen, dat opeens het inzicht komt.

  Lieve groet,
  anoniem

 7. Lieve Mariejanne,

  Jij bent een heel bijzonder en getalenteerd mens. Ik heb drie keer individueel een familieopstelling bij jou mogen doen, omdat ik hiermee nogal in de knel zat.

  Jij hebt mij inzicht gegeven in mijn
  familiestructuur en in hoe wij ons ten opzichte van elkaar verhouden. Verder heb ik nieuwe manieren van omgaan met mijn familie ontdekt; niet wetende dat ik deze op zo’n korte termijn nodig zou hebben. Dus, dank daarvoor! En dat je zo’n open en warm persoon bent.

  Liefs Marjan

 8. Nooit gedacht dat traumatherapie zoveel los zou maken. Jaren alleen maar gepraat met therapeuten, alles geprobeerd maar mijn trauma”s werden niet veel minder.
  Mariejanne kwam bij toeval op mijn pad en wilde graag met mij aan het werk.
  Spannend vond ik het toen ik voor het eerst naar jou toe ging, wat kan je verwachten?
  Je stelde mij gerust…. Veel praten in de sessies deden we niet maar bewust bezig met je ademhaling maakte al veel in mij los. Diepliggende trauma’s kon ik gaan loslaten. Het kleine meisje kwam uit haar schulp en ik leer nu om haar te omarmen en lief te hebben.

  Fijn dat we deze reis samen maken….. Je bent een prachtige vrouw!!

  Craina

 9. Met lood in mijn schoenen heb ik me aangemeld bij Mariejanne, ik had geen idee wat ik kon verwachten van traumatherapie maar vanaf de eerste ontmoeting was Mariejanne al in staat om me gerust te stellen. Ze biedt een warme, veilige omgeving waar ze je liefdevol begeleidt tijdens de sessies. Ik vind het heel fijn dat ze recht door zee is en heel goed in staat is om je op het juiste pad te houden. Ze zet je aan het werkt en zorgt dat je ook echt vooruitgang boekt. Ik had nooit verwacht dat ademhalingsoefeningen zoveel voor mij konden doen. Tot nu toe is elke sessie een eye-opener en ga ik met nieuwe inzichten de deur uit. Dankzij Mariejanne laat ik stap voor stap mijn trauma los en leer ik van mezelf te houden.

  Mirjam

Leave a Reply